Ydelser

Installation af tyndklient , arbejdstation, bærbare       
 Værksted udfører installation af tyndklient og arbejdstation (PC, bærbare…). Desuden kan jeg udføre ny installation, re-installation evt. downgrade. Installation består af alle Microsoft OS og MAC. Efter aftalen kan jeg også komme og løse opgave på stedet eller afhente PC og aflevere når den er færdig.
Installation af applikationer. 
Værksted udfører installation af specielt software program efter behov fra kunde. Om nødvendigt kan jeg kontakte leverandør for information og vejledning. Efter aftalen kan jeg komme og løse opgave på stedet. Har du internet adgang, kan jeg afhjælpe problemerne via fjernsupport.
Virus rens.
Selv med de bedste antivirus-programmer på markedet kan vi ikke stoppe al virus, der rammer en. Der findes i dag en masse forskellige vira. At fjerne virus kan være en kompliceret og vanskelig opgave. Nogle vira er nemme at komme af med. Andre kan tage lange tid, at det kun kan betale sig at slette alt på computeren og begynde forfra med at geninstallere programmer og indhold. Det er derfor, om nødvendig vil jeg tage backup af det, der ligger på pc’en efter aftale med dig ( billeder, programmer, dokumenter, musik…). I værksted scanner jeg PC og fjerner eventuel virus, spyware , adware, malware.

På værksted vil jeg bruge de første 30 min for undersøgelser. Bagefter vil jeg give status og forslag til videre forløb. Efter aftalen kan jeg komme og løse problemerne på stedet eller afhente PC og aflevere den efter reparation. Har du internet adgang, kan jeg afhjælpe problemerne via fjernsupport m.h.t. undersøgelser.

Data recovery ( Defekt Disk)

 Data recovery dækker over data-gendannelse i det tilfælde, at data tabet er forårsaget af logiske fejl. Det kan f.eks. være formatering, slettede filer, en fejl i filsystemet eller sektor fejl på harddisken, der gør at styresystem ikke starter korrekt op, styresystemet kører i en løkke eller kommer den samme fejlmeddelelse, hver gang der forsøger at starte. Altså tilfælde hvor mediet ikke er fysisk defekt. Værksted er i stand til at genskabe data i tilfælde, hvor styresystem ikke kan starte op.

For datagendannelse når mediet er fysisk defekt. Det kan f.eks. være en defekt på harddiskens printplade, headcrash,… kontakte jeg mine samarbejdspartnere for videre forløb.Det er vigtigt, at der ikke forsøger at geninstallere styresystemet, da denne proces skriver nyt data til harddisken, og derved reducerer chancen for en god gendannelse.

Vær opmærksom på at der altid bør tages backup/ghost af maskiner inden der udføres kritiske opgaver.

Montering / Reparation og Udskiftning af hardware på PC og Bærbare :
Montering af blæser – Processor/CPU – Harddisk – Bundkort – Grafikkort  – DVD/CD-drev – Strømforsyning -Netkort – Skærm – RAM
Værksted udfører alle typer computer reparationer, hvad enten det drejer sig om opgradering af hardwareenheder eller udskiftning af defekte dele.
Være opmærksom på computers garantiperiode.
Værksted står altid til rådighed på telefonen eller email, og besvarer gerne spørgsmål i forbindelse med reparationer.
Ved bærbare er det ofte bundkortet der er defekt og hvis det er uden for garantiperioden kan det ikke svare sig at skifte det. Det er ca. samme pris hvis det er skærmen der er kaput. Ved defekt harddisk og tastatur kan det ofte svare at skifte den.
Hurtig ny PC: Hvis harddisken er ok på gamle PC kan jeg overføre den komplet til nye PC
Garanti håndtering
Hvis udstyr har stadigvæk garanti har du som regel mulighed for at få support direkte hos leverandør for fejlmelding eventuel til ombytning/reparation af defekte produkter.
Husk at have modelnummer og serienummer parat.
På værksted kan jeg tilbyde at udføre fejldiagnose og melde til leverandør i stedet for du skal selv ringe op og fejlmelde.
Installation af server. Montering af Hardware. 
Er der behov for ny server installation eller have opgraderet den eksisterende installation, udfører jeg alle former for installationer, samt speciel tilpasning til server som montering af hardware, applikationer, konfiguration jf. skema.
Fejlsøgning (ukendt problem)
Jeg foretager fejlsøgning og løse ukendte problemer på klients arbejdstation og server. Som udgangspunkt kan jeg fejlsøge problem enten på værksted eller via fjernstyring. Jeg tilbyder at fejlsøge PC  på 30min og giver et tilbud,  inden vi påbegynder en reparation. Problemer med registreringsdatabase, systemfiler eller andet vigtigt data. Jeg finder frem til fejlkilden og udføre den proces der er nødvendig for at rette en fejl.
Håndtering af problemløsning afhænger også af situation og vigtigheden af henvendelse. Om nødvendigt kan jeg rykke ud til kunde efter aftale. Henvendelser om support kan enten rettes via mail eller via telefon.
Levering og Opstilling af printer.
Værksted udfører komplet installation af printer enten lokal på arbejdstation eller netværk installation hjemme hos dig. Afhængig af opgave omfang vil der være aftale hvor meget der skal lave og hvor skal den aflevere.
Levering og Opstilling af netværk.
Værksted udfører komplet trådløse netværk konfiguration til små virksomheder samt alle hjemme arbejdsplads.
 Har Du allerede ADSL eller bredbånd enten via teleudbyder eller boligforening, klargøre jeg PC, router , netkort, kryptering så den er klar når udstyr skal aflevere. Der vil blive lavet en log.fil med alle relevante oplysninger.
Om nødvendigt kan vi også rykke ud for opsætning på stedet og lidt undervisning så man er godt i gang med det samme.
Sikkerhedstjek af arbejdstation / server.
Værksted kan udføre pc/server sikkerhedstjek (service eftersyn). Et sikkerhedstjek består af:
  • Kontrol af mekaniske dele – Forslag til forbedringer.
  • Check af Microsoft program- og sikkerhedsopdateringer.
  • Virus/spyware/browser / sikkerhedskontrol & fjernelse
  • Tjek af funktionsproblemer, optimering af ydelse og oprydning for unødvendige filer.

Sikkerhedstjek udføres kun på PC-er / server med Microsoft OS. Jeg  anbefaler et sikkerhedstjek minimum en gang om året.

PC update

For at bedre sikret mod angreb fra eks. hackere eller virus og rette evt. fejl i operativsystemet, således at alle oplever et bedre og mere sikkert produkt, udfører jeg  forskellig opdatering såsom service pack til styre system, office opdatering, antivirus/spyware opdatering, Java, Flash player, Acrobat reader.

Miljørigtig bortskaffelse

Som en del af bortskaffelsesløsningen fjerner værksted alt, der kan identificere kunden, og harddisken renses for kundens data ved hjælp af software, der er standard i branchen. Materiale, der ikke længere kan bruges, splittes op i enkeltdele, der enten kan genbruges eller bortskaffes. Bortskaffelse foregår i henhold til miljølovgivningen, og vi tager hensyn til eventuelle farlige stoffer.